Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Recensioner

Här är jag i min Phantera U3 light rullstol, med mitt freewheel (stora hjulet fram) på, som gör att jag kan hänga med i barnens tempo. Och över benen och underdelen av kroppen har jag min Cab-on wind i storlek junior som passar perfekt och håller mig varm när vi är ute och tex spelar Pokémon go. Tack så jättemycket för servicen, och för en toppenbra produkt!

Marika

Jag tycker faktiskt ditt täcke är super och ska försöka marknadsföra det så gott jag kan. Dessutom ett billigt alternativ till det som finns. OCH snygga.

/Hjälpmedelsbutik

Älskar dom! Haft till alla mina barn och är väl använda! 😍

/Jenny

Cab-on Wind funkar jättebra, lätt och snabb att ta på och av, t ex när man går på stan och går ut och in hela tiden.

/Maria

Alla som ser våra täcken tycker de är fantastiska! För oss är de extra bra då de "låser fast" lite sparkningar fötter och flaxiga armar;) och att de framförallt inte fastnar i hjulen eller blåser av <3

/Emily

Jag har haft era täcken i flera år nu och tänkte köpa två nya, bara för att de e kul att byta färg;) skulle gärna vilja ha de lite extra tjocka om de e möjligt? Såg på er hemsida att man kunde skriva och fråga;) vilka färger kan man välja på nu? Kram från en mamma till två rullekillar.

/Susanne

Vi var i Kungshamn i helgen och herregud vad det regnade och blåste! Täcket var superbra och höll Klara torr och varm. Hon satt bara med mysbyxor och jag kände med handen under täcket om hon var kall, men det var hon inte. Och så fort hon får på sig täcket kramar hon det, burrar in huvudet i fleecen och säger 'filt, filt, filt'. Hon bara älskar det!

/Tobias med Klara 3 år

Vill tacka för toppen produkter ,har använt de till båda sönerna på 1 & 2 år och de har varit varma och goa trots kyla, blåst och regn, dom ersätter och är bättre än Emmaljungas åkpåse jag tidigare använt ,eftersom jag använder dom i en singelvagn kommer jag även kolla på fotsack till syskonvagnen, så nöjd ,tack för bra ,välsydda & skapade produkter 😃

/Veronika

Rullstolstäckena är suveräna! Perfekt att använda när åkpåsen är för varm och man ändå vill ha något över dem som värmer. Stannar på plats i alla lägen. Rekommenderas starkt!

/Pia

Jag är ny som inköpare. Jag har jobbat inom företaget länge och minns era täcken/vindskydd som kanonprodukter. Jag vill gärna prova att sälja era produkter så skicka info så jag kan göra en beställning.

/Välkänd barnbutik