Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om Cab-on

Cab-on tillverkar och säljer marknadens smartaste rullstolstäcke sedan år 2006. Alla, oavsett funktionsnedsättning, ska få möjlighet att komma utomhus, året om. Så ser det inte ut idag. Vi ger barn och vuxna livskvalitet.❤️

Vem är jag?

”Varför satsar du inte på ditt företag!?”

Frågan fick jag under våren år 2023. Jag hade blivit uppsagd från mitt arbete och var helt oförberedd på att bli arbetslös. Jag som ALLTID jobbat och älskade det! Men där och då fanns det en kvinna som såg mig och trodde på mig. På min potential, mitt driv och min idé. Hennes ord gjorde att jag vågade kasta mig ut, började tro på mig själv och inse att jag faktiskt har en riktigt bra produkt. Nu har jag ägnat all ledig tid till att driva företaget framåt och jag är så otroligt stolt över mig själv!

Jag är mamma till två nästan vuxna tonåringar, bor i villa i Kungsbacka och arbetar deltid i butik. På fritiden syr jag, renoverar, reser, läser, umgås med vänner och dansar. 

Hur det började

År 2006 föddes mitt första barn, min son. Snälla farmor gav honom en skinnfäll, nästa gång fick vi en fin åkpåse. När hösten kom, och jag skulle använda både skinnfällen och åkpåsen i barnvagnen, blev det väldigt lite plats kvar för min son.... Vinterkläder var inte att tänka på! Jag började fundera och undrade om det inte gick att tillverka ett täcke som låg UTANPÅ vagnen. Sagt och gjort - resultatet blev Cab-on Wind. Kompisar och vänner tyckte den var smart och jag började sälja på Blocket och senare i min webshop. Idag finns även den formsydda filten Cab-on Cosy och det vind- och vattentäta täcket Cab-on Reflex.