Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Cab-on Wind - Randig

  • 0 kr

Cab-on Wind är ett smidigt och värmande vind- och vattentätt täcke som fungerar lika bra på barnvagnen som rullstolen - hela året om. Universal modell.

Utgått ur sortimentet.

Dela
Artikelnummer: SWSVRA

Vid -5 grader och en blåst på 10 m/sec upplevs det som -14 grader vid vindstilla. Detta kallas Vindens kyleffekt, läs mer här. Cab-on Wind är ett vindtätt barnvagns-/rullstolstäcke med mjukt fleecefoder, vilket gör att det blir en behaglig promenad. Särskilt barn som sitter framåtvända i barnvagn eller i rullstol exponeras extra för den kalla vinden. Tack vare att täcket är tunt passar det lika bra under en lite småblåsig sommarkväll som en isande kall vinterdag.

Det går fort och lätt att fästa Cab-on Wind på barnvagnen eller rullstolen. Runt täcket är det resår som formar sig efter barnvagnen/rullstolen och gör att täcket ligger kvar. Det går även att justera i längd. Eftersom täcket ligger utanpå barnvagnen/rullstolen så det får lätt plats både vinterkläder, stövlar och extra filt. Längst ner på insidan är ett slitskydd, d v s en extra förstärkning mot slitage från t ex skor. På utsidan är det reflex.

Beskrivning om hur du fäster Cab-on på en barnvagn/rullstol finns här.


Produktinformation

Yttertyg: Svart vind- och vattentålig polyester
Fodertyg: Randig fleece
Slitskydd på insidan: Ja
Kan justeras i storlek: Ja
Vändbar: Nej
Tvättas i 40 grader

Storlek S (barnvagn/specialvagn)
Bredd: 80 cm
Längd: 90 cm
Reflex: 1 st