Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Barnvagns- och rullstolstäcken för barn och vuxna

Formsydda vind- och vattentäta barnvagnstäcken och rullstolstäcken

”Jag tycker faktiskt ditt täcke är super och ska försöka marknadsföra det så gott jag kan. Dessutom ett billigt alternativ till det som finns. OCH snygga!”
Hjälpmedelsbutik
Att hålla sig varm och torr kan vara svårt. Täcken glider av, filtar blir överkörda av hjulen och åkpåsar kan vara svåra att få på och av.

Cab-on är ett smidig och vädertåligt täcke för både barnvagnar och rullstolar. Täckena finns i många glada färger och täcker hela underkroppen för en varm och bekväm promenad. Det vattenavvisande yttertyget ger skydd mot kallt och regnigt väder samt har reflex för bättre synlighet. Det luddfria innerfodret av mjuk fleece ger behaglig värme, både sommar som vinter. Dessutom går täcket att få med extra varmt foder. Längst ner på insidan är en förstärkning mot skoslitage. Täcket fästs på handtagen och har en justerbar resår runt hela täcket vilket gör att den formar sig efter barnvagnen/rullstolen och ligger kvar.

Täcket är lämpligt för stort sett samtliga barnvagnar på marknaden samt till manuella och elektriska rullstolar och specialvagnar för barn och vuxna. Tvättbar 40 grader.

Vad är skillnaden på våra olika täcken? Vilken storlek behöver jag? Läs mer i vår Produkt- och storleksguide.


”Så nöjda var vi att vi beställt en till till hennes förskolevagn.”
Mamma till dotter i en Kimba Neo specialvagn

Cab-on Wind - Pink Focused Dots Cab-on Wind - Pink Focused Dots