Frakt endast 49 kr/beställning

Cab-on Wind - Svart prick

  • 795 kr

Cab-on Wind är ett smidigt barnvagnstäcke/benskyddstäcke som fungerar lika bra på barnvagnen som rullstolen - hela året om. Universal modell.


Skickas inom 2 arbetsdagar
Dela

Cab-on Wind har en universal modell som passar stort sätt alla barnvagnar och rullstolar - året runt!

Vid -5 grader och en blåst på 10 m/sec upplevs det som -14 grader vid vindstilla. Detta kallas Vindens kyleffekt, läs mer här. Cab-on Wind är ett vindtätt barnvagnstäcke/benskyddstäcke med mjukt fleecefoder, vilket gör att det blir en behaglig promenad. Särskilt barn som sitter framåtvända i barnvagn, eller rullstolsburna, exponeras extra för den kalla vinden. Tack vare att täcket är tunt passar det lika bra under en lite småblåsig sommarkväll som en isande kall vinterdag.

Det går fort och lätt att fästa Cab-on Wind på barnvagnen eller rullstolen. Runt täcket är det resår som formar sig efter barnvagnen/rullstolen och gör att täcket ligger kvar. Det går även att justera i längd. Eftersom täcket ligger utanpå barnvagnen/rullstolen så det får lätt plats både vinterkläder, stövlar och extra filt. Längst ner på insidan är ett slitskydd, d v s en extra förstärkning mot slitage från t ex skor. På utsidan är det reflex.

Beskrivning om hur du fäster Cab-on på en barnvagn/rullstol finns här.

Varje täcke tillverkas för hand vilket gör att det, i vissa fall, finns möjlighet att specialanpassa täcket. Vill du t ex ha ett extra lager fleecefoder, ingen reflex eller annan färg på vindtyget? Maila oss din fråga till info (a) cab-on.com.


Produktinformation
Yttertyg: Svart vind- och vattentålig polyester
Fodertyg: Svart prick fleece
Slitskydd på insidan: Ja
Kan justeras i storlek: Ja
Vändbar: Nej

Storlek S
Bredd: 80 cm
Längd: 90 cm
Reflex: 1 st

Storlek Duo (syskonvagn)
Bredd: 120 cm
Längd: 90 cm
Reflex: 1 st

Storlek M
Bredd: 80 cm
Längd: 120 cm
Reflex: 2 st

Storlek L
Bredd: 90 cm
Längd: 150 cm
Reflex: 2 st

Tvättas i 40 grader.