Cab-on - Aldrig mer en filt som ramlar av!   • Universal – passar de flesta barnvagnar, kärror, barnrullstolar och specialvagnar.
  • Vind- och vattentät.
  • Fästes enkelt i barnvagnen/rullstolen.


Cab-on Wind är en kombination mellan en fotsäck och en filt, med respektive produkts bästa egenskaper. Cab-on Wind är lätt att använda, gör vagnen eller rullstolen ombonad och mysig för ditt barn och fungerar lika bra en mild sommarkväll som under kallaste vintern.

En av fördelarna med Cab-on är att den går längre upp än en traditionell fotsäck, vilket gör att den blir som en flit som barnet kan dra upp hela vägen till hakan och mysa med. Dessutom går den att fästa helt upp på suffletten eller rullstolen så att barnet kan vila i lugn och ro utan att bli störd av omgivningen. Genom sin smarta formsydda design passar Cab-on Wind de flesta barnvagnar, kärror och barnrullstolar.Utsidan av täcket består av ett vind- och vattentätt tyg samt en praktisk reflex, insidan en mjuk fleece som ger värme. Modellen Fleece består endast av fleece, vilket gör den vändbar. Det finns också ett sparkskydd som förhindrar slitage och smuts från skor. Täcket har två resårband med knappar som används för att fästa den på barnvagnen eller rullstolen, t ex på chassit, på ramen eller i suffletten så att den inte glider ner. Den har justerbar resår i fotänden för att passa formen på barnvagnen eller rullstolen.

Produktguide
Wind - Barn
Fleece - Barn
Reflex - Barn
Duo - Barn
Wind - Junior
Wind - Senior
Yttertyg
Vädertåligt
Fleece
Vädertåligt
Vädertåligt
Vädertåligt
Vädertåligt
Innertyg
Fleece
Fleece
Fleece
Fleece
Fleece
Fleece
Bredd
80 cm
80 cm
80 cm
120 cm
80 cm
90 cm
Längd utan överhäng
90 cm
90 cm
90 cm
90 cm
120 cm
150 cm
Antal reflexer
1 st
0 st
Reflexmönster1 st
2 st
2 st
Sparkskydd
Ja
Nej
Ja
Ja
Ja
Ja
Antal justerpunkter
1 st
0 st
1 st
2 st
2 st
2 st
Vändbar
Nej
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej

Cab-on Fleece

595 kr 476 kr