Hur fungerar Cab-on?

Täcket Cab-on är framtaget för att passa i stort sätt samtliga barnvagnar och rullstolar på marknaden. Det har två resårband med knappar som används för att fästa den på barnvagnen (t ex på chassit, på ramen eller i suffletten) eller på rullstolen så att den inte glider ner. Den har resår i fotänden för att passa formen på barnvagnen eller rullstolen. Denna resår gör att täcket kan justeras i storlek. Överhänget högst upp är 30 cm långt och kan fästas på suffletten som ett praktiskt skydd när barnet vill sova.

Cab-on Wind består av ett vind- och vattentätt tyg med mjuk fleece på insidan. Den har en respektive två praktiska reflexer samt sparkskydd på insidan som förhindrar slitage och smuts från skor. Resåren runt täcket kan justeras så täcket kan anpassas till barnvagnen eller rullstolen, t ex när barnet växer. 

Cab-on Wind Duo är för dubbelvagn.

Cab-on Fleece har två lager mjuk fleece och den är därför vändbar. Fleece har inte sparkskydd, reflex eller kan justeras i storlek. 

Cab-on Reflex består av ett yttertyg i softshell som är vind- och vattentätt. Insidan är i fleece. Denna modell har mönster som reflekterar istället för påsydda reflexer. Cab-on Reflex har sparkskydd och resåren kan anpassas.