Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Cab-on Reflex - Cerise

  • 1 195 kr

Cab-on Reflex är ett smidigt och värmande vind- och vattentätt täcke som fungerar lika bra på barnvagnen som rullstolen - hela året om. Universal modell.


Skickas inom 2-arbetsdagar
Dela

Cab-on Reflex har en universal modell som passar stort sätt alla barnvagnar och rullstolar - året runt!

Vid -5 grader och en blåst på 10 m/sec upplevs det som -14 grader vid vindstilla. Detta kallas Vindens kyleffekt, läs mer här. Cab-on Reflex är ett vindtätt barnvagns-/rullstolstäcke med mjukt fleecefoder, vilket gör att det blir en behaglig promenad. Särskilt barn som sitter framåtvända i barnvagn eller rullstol exponeras extra för den kalla vinden. Tack vare att täcket är tunt passar det lika bra under en lite småblåsig sommarkväll som en isande kall vinterdag.

Det går fort och lätt att fästa Cab-on Reflex på barnvagnen eller rullstolen. Runt täcket är det resår som formar sig efter barnvagnen/rullstolen och gör att täcket ligger kvar. Det går även att justera i längd. Eftersom täcket ligger utanpå barnvagnen/rullstolen så det får lätt plats både vinterkläder, stövlar och extra filt. Längst ner på insidan är ett slitskydd, d v s en extra förstärkning mot slitage från t ex skor. Tygets mönster är reflekterande.

Beskrivning om hur du fäster Cab-on på en barnvagn/rullstol finns här.

Varje täcke tillverkas för hand efter dina val men det finns även möjlighet att göra andra anpassningar, så täcket passar just dig. Maila gärna din fråga till info (a) cab-on.com


Produktinformation

Yttertyg: Cerise softshell med reflexmönster
Fodertyg: Ljusgrå fleece
Slitskydd på insidan: Ja
Kan justeras i storlek: Ja
Vändbar: Nej
Reflex: Ja, i tyget
Tvättas i 40 grader

Storlek S (barnvagn/specialvagn)
Bredd: 80 cm
Längd: 90 cm

Storlek M
Bredd: 80 cm
Längd: 120 cm
Reflex: 2 st