Cab-on Wind - Barn

  • 795 kr

Cab-on Wind - Aldrig mer en filt som ramlar av! Universal – passar de flesta barnrullstolar och specialvagnar. Vind- och vattentät. Fästes enkelt i rul


I lager.
Dela

Cab-on Wind - Aldrig mer en filt som ramlar av! 

Universal – passar de flesta barnrullstolar och specialvagnar. Vind- och vattentät. Fästes enkelt i rullstolen.

Cab-on Wind är en kombination mellan en fotsäck och en filt, med respektive produkts bästa egenskaper. Cab-on Wind är lätt att använda, gör rullstolen ombonad och mysig för ditt barn och fungerar lika bra en mild sommarkväll som under kallaste vintern.

En av fördelarna med Cab-on är att den går längre upp än en traditionell fotsäck, vilket gör att den blir som en flit som barnet kan dra upp hela vägen till hakan och mysa med. Genom sin smarta formsydda design passar Cab-on Wind de flesta rullstolar.

Utsidan av täcket består av ett vind- och vattentätt tyg samt en praktisk reflex, insidan en mjuk fleece som ger värme. Det finns också ett sparkskydd som förhindrar slitage och smuts från skor. Täcket har två resårband med knappar som används för att fästa den på rullstolen, t ex på ramen så att den inte glider ner. Den har justerbart resår i fotänden för att passa formen på rullstolen.

Nedviket med fleece 30 cm.

Vindtyg: 100% belagd polyester
Fleece: antipilling, 100% polyester

Storlek 80 cm x 90 cm (+30 cm)