Cab-on Reflex - Barn

  • 895 kr

I lager.
Dela

Cab-on Reflex - Aldrig mer en filt som ramlar av!

Universal – passar de flesta barnvagnar, kärror, barnrullstolar och specialvagnar. Vind- och vattentät. Fästes enkelt i barnvagnen/rullstolen.

Cab-on Reflex är en kombination mellan en fotsäck och en filt, med respektive produkts bästa egenskaper. Cab-on Reflex är lätt att använda, gör vagnen eller rullstolen ombonad och mysig för ditt barn och fungerar lika bra en mild sommarkväll som under kallaste vintern.

En av fördelarna med Cab-on Reflex är att den går längre upp än en traditionell fotsäck, vilket gör att den blir som en flit som barnet kan dra upp hela vägen till hakan och mysa med. Dessutom går den att fästa helt upp på suffletten eller rullstolen så att barnet kan vila i lugn och ro utan att bli störd av omgivningen. Genom sin smarta formsydda design passar Cab-on Reflex de flesta barnvagnar, kärror och barnrullstolar.

Utsidan av täcket består av ett vind- och vattentätt softshell-tyg med reflexmönster, insidan har en mjuk fleece som ger värme. Det finns också ett sparkskydd som förhindrar slitage och smuts från skor. Täcket har två resårband med knappar som används för att fästa den på barnvagnen eller rullstolen, t ex på chassit, på ramen eller i suffletten så att den inte glider ner. Den har justerbart resår i fotänden för att passa formen på barnvagnen eller rullstolen.

Nedviket med fleece 30 cm.

Vindtyg: Softshell med reflex (100% polyester)
Fleece: Ljusgrå (antipilling, 100% polyester)

Storlek B80 cm x L90 cm (+30 cm)


Leveranstid ca 3 arbetsdagar. Fraktkostnad 39 kr/köp.