Cab-on Fleece - Barn

  • 550 kr

I lager.
Dela

Cab-on Fleece - en mjuk och värmande filt som ligger kvar!

Universal – passar de flesta barnvagnar, kärror, barnrullstolar och specialvagnar. Fästes enkelt i barnvagnen/rullstolen.

Cab-on Fleece är en kombination mellan en fotsäck och en filt, med respektive produkts bästa egenskaper. Cab-on Fleece är lätt att använda, gör vagnen eller rullstolen ombonad och mysig för ditt barn och fungerar lika bra en mild sommarkväll som under kallaste vintern.

En av fördelarna med Cab-on Fleece är att den går längre upp än en traditionell fotsäck, vilket gör att den blir som en flit som barnet kan dra upp hela vägen till hakan och mysa med. Dessutom går den att fästa helt upp på suffletten eller rullstolen så att barnet kan vila i lugn och ro utan att bli störd av omgivningen. Genom sin smarta formsydda design passar Cab-on Fleece de flesta barnvagnar, kärror och barnrullstolar.

Filten består av två lager mjuk fleece och är därför vändbar samt ger värme. Filten har två resårband med knappar som används för att fästa den på barnvagnen eller rullstolen, t ex på chassit, på ramen eller i suffletten så att den inte glider ner. Den har justerbart resår i fotänden för att passa formen på barnvagnen eller rullstolen.

Nedviket med fleece 30 cm.

Fleece: antipilling, 100% polyester

Storlek 80 cm x 90 cm (+30 cm)

Leveranstid ca 4 arbetsdagar. Fraktkostnad 39 kr/köp.